Search
Close this search box.

Dermalni fileri

Starenjem koža gubi elastičnost, kolagen, potkožnu masnoću, značajno se smanjuje i količina hijaluronske kiseline i njezinih receptora u koži, kao poslijedica toga lice gubi na volumenu i stvaraju se bore pa se usporavanje i nadoknada njezinog gubitka smatraju ključnim čimbenicima u prevenciji  krhkosti i osjetljivosti kože.

Hijaluronska kiselina je supstanca koju proizvodi ljudski organizam. U procesu starenja kože odgovorna je za njezinu elastičnost i potpornu funkciju. Pomaže u očuvanju kolagena, povećanju vlage, elastičnosti i fleksibilnosti.

Glavni sastojak dermalnih filera koje koristimo je hijaluronska kiselina koja je u kozmetici iznimno popularna zbog svoje sposobnosti vezivanja vode.

Dermalni fileri služe za vraćanje izgubljenog volumena, popunjavanje bora i ožiljaka te punjenje usnica i jagodica, također utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena.

Rezultat je vidljiv odmah, no dva tjedna nakon tretmana hijaluron će se sam preraspodjeliti te dati svoj puni učinak. Hijaluronski fileri se s vremenom razgrade, učinak traje do godinu dana ovisno od osobe do osobe. Kao nuspojava moguća je alergijska reakcija koja je iznimno rijetka.

Kod samog tretmana postoji vrlo mala bolnost koja je i dodatno umanjena korištenjem novih generacija hijaluronskih filera koju u sebi  sadrže malu dozu lidokaina.

Prednosti dermalnih filera su mnoge, brzina samog zahvata, neposredno vidljivi rezultati, jednostavna primjena, kompatibilnost i biološka razgradnja u koži, ne ugrožavaju prirodnost lica i mimiku te ono sto je vrlo bitno gode našoj koži.

Dogovorite svoj pregled

ili nas nazovite na broj telefona:

Dogovorite svoj pregled

ili nas nazovite na broj telefona:

Riviera