Search
Close this search box.
Estetika

Dogovorite svoj pregled

ili nas nazovite na broj telefona:

Botox

Botox ili botulinski toksin primjenjuje se u estetskim zahvatima, no u medicini ima i razne druge primjene, od ublažavanje migrene do korekcije razrokosti.

Estetika i estetski tretmani lica botox se koristi za korigiranje manjih nepravilnosti, kao što su bore na čelu ili oko očiju. Botox će umanjiti aktivnost mišića zahvaćenog područja te će se tako bore postupno smanjiti, a koža zategnuti.

Iako se rezultati terapije botoxom javljaju već nakon 48 sati, kada ćete početi primjećivati zaglađenost površine zahvaćene zone, ovi su efekti kratkotrajni. Zato je terapiju potrebno ponoviti ovisno o indikaciji specijalista, no obično svakih šest mjeseci.

Dermalni fileri (hialuron)

Sve češće korištena metoda za poravnavanje bora, hialuronski fileri jednostavni su za korištenje, tretman je gotovo bezbolan te su potpuno bio kompatibilni i razgradivi.

Dermalni se fileri uglavnom koriste za popunjavanje bora svih zona lica, no oni pomažu u definiciji kontura lica, a mogu djelovati i kao lifting tretmani te se mogu koristiti za povećanje usana.

Hialuronska kiselina prirodna je tvar koja se nalazi u našem tijelu, odnosno u koži, koja ju sa starenjem postupno gubi. Stoga je nadomjestak dermalnim filerom postupak koji koži vraća njezin prirodni sastojak te potiče stvaranje kolagena, kojeg koža također gubi, a važan je za elastičnost. Nakon prvog zahvata fileri se mogu ponovno koristiti za godinu dana kako bi dopunili i korigirali nastale promijene.

estetika

Može vas zanimati

Riviera