Search
Close this search box.
Invisalign

Dogovorite svoj pregled

ili nas nazovite na broj telefona:

Inovacija u tretmanu ravnanja zuba

Invisalign je sustav prozirnih aparatića za zube, tzv. alignera ili udlaga, koji se izrađuju individualno, za svakog pacijenta. Tijekom tretmana Invisalign aparatićima izrađuje se više udlaga koje se postepeno prilagođavaju novom položaju zuba kako bi se na kraju tretmana postigao idealni osmijeh.

Tehnologija Invisalign razvijena je prije dvadesetak godina u Americi, a od tada se proširila svijetom te se uspješni tretmani ovim prozirnim udlagama danas broje u milijunima.

Kako funkcioniraju prozirne udlage?

Na samom početku izrađuje se kalup vaših zuba na temelju kojeg će doktor osmisliti detaljni plan tretmana uz pomoć 3D planera ClinCheck. Ovaj sustav omogućava predviđanje pomaka koje će zubi imati tijekom svake faze tretmana što omogućava detaljno planiranje te predviđanje završnih rezultata. Na taj je način moguće izraditi više različitih udlaga koje se postupno zamjenjuju.

Svaka se udlaga koristi dva tjedna, tijekom kojih se zubi malo pomalo pomiču sve do željenog položaja, a povremene kontrole kod doktora osiguravaju dobar napredak i udobnost tretmana.

Ako ne dobijete drugačije upute potrebno je obavljati redovite preglede minimalno svakih 6 do 8 tjedana.

Invisalign udlage nose se 20 do 22 sata dnevno, osim tijekom obroka i pranja zuba, što ih čini izrazito praktičnima, jer su upravo hranjenje i održavanje higijene, uz estetiku, najveći problemi klasičnih aparatića.

Inovativna tehnologija

Sustav Invisalign u stalnom je razvoju, zato vam možemo ponudi vrhunska ortodontska rješenja.

Jednostavno, praktično i bezbolno

Jedini aparatić koji ne stvara probleme s higijenom, hranjenjem i estetikom te nema neugodne žice

Pomno isplanirani tretman

Uz sustav ClinCheck svaka faza tretmana pomno je planirana, a rezultati predviđeni od samog početka

Milijuni zadovoljnijih pacijenata

Preko 14 milijuna pacijenata iz cijeloga svijeta izabralo je Invisalign za postizanje savršenog osmijeha.

Je li Invisalign pogodan za vas?

Invisalign aparatići pogodni su za ispravljanje većine ortodontskih problema, bilo onih u samom položaju zuba kao što je preveliki ili premali razmak, tako i u slučajevima pogrešnog zagriza.

No, prije početka terapije vaš će doktor, uz pomoć Invisalign sustava za planiranje tretmana, procijeniti je li Invisalign pogodan za vas i koliko dugo će tretman trajati kako bismo postigli idealni položaj zuba, a time i prekrasan osmjeh.

Pokreni video

Može vas zanimati

Riviera